16 november 2009

2009-11-16 09:26:49
Min Dag
Godmorgon på er!

Idag är jag ledig från skolan, eftersom jag var med på Öppet Hus i lördags och då får man kompledigt idag.
Jag ska åka in till Göteborg med Wille. Vi ska shoppa och sedan se på bio; 500 days of summer blir det. Fast den gick inte förrän senare idag så jag kommer nog hem någon gång runt halv tio om inte bussarna går helt dåligt (som inte är speciellt ovanligt).
Jag ska försöka hitta några varma koftor, kanske några fler knästrumpor och en present till min pojkvän till våran 6-månadersdag. Kanske en ny mössa, för det behöver han^^, och något mer gulligare kanske till det.

För övrigt så är det så typiskt att när man väl har ledigt (och kan sova huuuuuuur länge man vill) så har man glömt att stänga av det vanliga alarmet på mobilen, så den börjar ringa klockan sju. Så jag får gå upp och stänga av den, och när jag väl lagt mig tillbaka i den varma sköna sängen kommer min lillasyster och ska se på barnprogram på morgonen! Så jag får stå ut med det i en trekvart ungefär (tv:n står utanför mitt rum) och när hon sedan ska gå upp igen så tänder hon lamporna av någon anledning (då tänds även lampan i mitt rum) och glömmer släcka den! Så jag får hasa mig upp ur sängen och släcka de. Och jag är då så trött så jag orkar inte ropa något argt efter henne.
När jag väl fick en trekvart där jag kunde somna, så gör jag inte det utan ligger i sängen och försöker bara somna om vilket inte går så bra.
Så idag är jag lite trött.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0