8 november 2009

2009-11-08 10:15:08
Min Dag
Hej hej

Idag är det Fars Dag, och vi ska fira den hemma hos farmor och farfar med de andra i släkten på pappas sida, vad jag har förstått i vart fall.
Har inte sagt grattis till pappa än, har inte ens gått ur sängen idag heller. Men ska göra det snart..

I fredags var jag med Rickard och några till som var hemma hos honom. Det var ett tag sedan tyvärr. Men jag har inte hunnit. Det är så mycket plugg med skolan och så ska jag hinna att ha tid med mig själv, alltså komma ner i varv och bara ta det lugnt, och vara med pojkvännen. Tro det eller ej, men det tar upp all min tid. Kanske sitter jag lite för mycket framför datorn med så att större delen av tiden går väl till det. Jag har försökt ändra på det, men det är svårt. Finns så stor del av livet som finns i datorn, eller hur jag ska uttrycka det.
I vart fall så gjorde vi inte så mycket. Tiden gick väl mest till att komma på vad vi skulle göra, under tiden som vi såg på tv. Spelade lite guitar hero och människor kom och gick^. Men det var skönt att få träffa honom igen. Saknar den gamla tiden, då han var en av mina bästa vänner och jag dessutom hade tid till att träffas och umgås.
I går var jag bara hemma och tog det lugnt (satt vid datorn ungefär hela dagen..) och såg på körslaget med min syster. Försökte plugga lite matte eftersom vi har prov på det på torsdag, men det gick inte så bra för datorn var mycket intressantare. Men idag ska jag försöka att få något gjort innan vi går ner till farmor och farfar.

Min pojkvän är borta på cup och jag längtar mycket efter honom. Han kommer hem idag någon gång vid 16-17 (vilket han tyckte var tidigt, men inte jag) och då ska han fira fars dag så jag kommer inte få se honom på hela helgen!

På tisdag ska jag gå på teater med några i klassen, eftersom det var frivilligt att gå. Men jag älskar att gå på teatrar, biografer, musikaler och konserter (med bra artister vill säga) så absolut vill jag gå! Trettondagsafton heter teatern och den går på Göteborgs stadsteater om jag inte minns fel..

Men nu ska jag försöka få gjort något pluggande.
Ha en bra dag.

Snart kommer nog snön, woho!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0