8 februari 2010

2010-02-08 19:12:47
Min Dag
Godkväll, godkväll

Sitter hemma hos pojkvännen just nu och ska renskriva ett manuskript på franska på datorn. Måste bli kvar ikväll för på torsdag ska hela "pjäsen" redovisas! Och då måste man ju ha renskrivit manuset..

Pojkvännen ligger och sover. Får väl väcka honom om en stund för han ska iväg på sin bandyträning.
För övrigt hoppade jag spinningen idag. Kände mig trött och att jag hade lite att göra. Och faktiskt, om jag hade gått på spinningen så hade jag nog inte vart klar med så mycket som jag är nu. Men på onsdag måste jag träna i vart fall!

Sov dåligt inatt. Vet inte riktigt varför, men det kan ha berott på att jag hade konstiga drömmar eller sov ensam. Tror jag har börjat vänja mig vid att sova bredvid någon. I början kunde jag knappt få en blund, men nu börjar det verka som om att jag istället inte kan sova om jag inte sover bredvid någon. Intressant...

Annars har det väl inte varit någon speciellt händelserik dag. Slutade tidigare idag bara för att några i gruppen skulle hinna med en buss som gick dåligt, och när de gick så gick resten av klassen även jag.

Just det, innan jag stänger ner för stunden och börjar renskriva. Klicka här och skriv på för att visa att du bryr dig! Visa att du bryr dig att det inte är okej att våldtäktsmän får 6 månader i fängelse för att de har förstört en persons liv! Visa att du vill att regeringen ska reagera mer mot detta sexbrott!
(Egentligen skulle det ha fått ett eget inlägg men just nu hinner jag inte skriva ett eget inlägg till det, kanske gör det senare i så fall)

Det var allt från mig (:

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0