Dag på stan

2010-02-16 19:04:14
Min Dag
Kom hem från stan för ungefär två timmar sedan. Har läst ut en bok och ätit mat under de två timmarna^. Nu ska jag börja på en bok som är skriven på franska. Spännande att se om jag förstår något överhuvudtaget.

Hade lagt shoppingförbud på mig själv idag, och jag lyckades faktiskt att hålla det. Dock var det nära ett par gånger att jag gick till kassan med något köpbart i famnen... Hittade dock en jättefin vårjacka som jag ska inhandla nästa gång jag tar mig in till Göteborg.

En underbar dag tillsammans med två flickor. Det blir tyvärr så för mig att jag i stort sett bara umgås med min pojkvän och inte med mina andra vänner. Jag förstod att jag hade missat en hel del idag och jag ska ta mig i kragen och börja umgås med mina vänner nu också!
Nu fick jag det att låta som att jag inte alls trivs att umgås med mina vänner, men så är det inte alls. Jag gillar mina vänner jätte mycket men kärleken är något jag prioriterar väldigt mycket just nu så det blir lätt att de hamnar i skymundan.
Därför ska jag försöka att ge tid åt mina vänner. Synd att jag inte kan sätta det som ett nyårslöfte! Får helt enkelt bli ett "vanligt" löfte till mig själv. (:

Kommentarer
Postat av: Emilianenya

Great work,webmaster,nice design!

2011-03-14 @ 10:34:21
URL: http://emilianenya.blog13.com

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0