Vecka Åtta

2010-02-26 17:20:07
Min Dag
Har varken haft ork eller tid att blogga i veckan. Har inte hänt så mycket speciellt ändå..^

I söndags när jag och min familj var hos farmor och farfar var det såklart mandel i tårtan (kan ha varit nötter också, men jag tror ändå att det var mandel för tårtan skulle vara nötfri) och jag hann ta två-tre skedar innan jag märkte det. Så min överläpp svullnade upp som den alltid gör när jag äter nötter eller mandel, och jag mådde illa resten av söndagen. Härligt!
Haha, jag kan få den billigaste läppförstoringen som går att få ;) (dock kanske den inte håller lika länge som "vanliga" förstoringar).

Fysikprov i tisdags. Slarvade på hälften av uppgifterna känns det som tyvärr. Provet var för lätt helt enkelt, haha. För det var mycket lättare än vad jag hade förväntat mig.

Fick tillbaka kemiprovet och svenskaprovet. Gick bra på båda två ( = betyget högre än vg) så jag är nöjd (: . Dock har jag inte fått studiemotivering som jag brukar få när jag får tillbaka prov som det gått bra på, tyvärr. Har inte så stor studiemotivation alls för tillfället, vilket egentligen skulle behövas när jag har ett prov i veckan ett tag fram (i genomsnitt).

Jag och b-friend firade nio månader i onsdags. Jag fick presenter och han ska få sina idag när han kommer hem efter träningen. Försökte firade det med en pluggfri kväll, men det gick sådär eftersom pojkvännen hade tyskaprov på torsdagen och behövde plugga lite till det. Men vi hade mysigt ändå (: .

Bokrean startade igår! Hittade två böcker i lilla Kungälv igår, men om det blir som vi tänkt oss så ska jag och boyfriend åka in till Göteborg och då lär det bli bokrea för min del.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0