Måndag 21 juni

2010-06-21 21:39:08
Min Dag
Hej på er!

Har inte suttit vid datorn alls idag förrän nu. Har varit så himla skönt att ligga ute i solen! Så skönt att jag  faktiskt somnade...

Vaknade hos pojkvännen klockan sju av att hans alarm ringde, men ingen av oss orkade gå upp så vi lät snooze vara på till klockan åtta då pojkvännen bestämde sig för att gå upp. Kom hem någon gång vid elva imorse. Det var så himla varmt och skönt att jag genast slängde av mig min tunika och tog på mig bikinin och lade mig ute i solskenet med tidningar och vattenflaska. En chipspåse fick följa med också.

Somnade som sagt i solen och sov i ungefär två timmar. Har inte bränt mig tack och lov. Vet inte ens om jag har blivit lite brun. Kan ju alltid hoppas.

Sedan har det inte hänt så mycket mer. Emelie fick följa med mami och pappa in till Göteborg där de köpte en kamera till henne. Det var en av hennes födelsedagspresenter, och det verkar som om hon blev väldigt nöjd med köpet.

Just det, sedan kom det ett brev till mig och mami idag från transportstyrelsen. Wiiiho! Nu får mami övningsköra med mig också. Idag har jag inte övningskört något, kanske blir att vi gör det imorgon. (:

Har ni gjort något roligt idag, då? (:

Fisken Kerstin i sitt rengjorda akvarium. (Vi vet inte om det är en tjej eller inte, men vi hade en annan fisk i samma art som var lite större och då tog vi förgivet att det var en hona och en hane och att honan var mindre.)



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0