En tisdagskväll

2010-03-09 19:04:33
Min Dag
Nu ska jag snart äta middag hoppas jag. Kom hem för ungefär en timma sedan och var jättehungrig, men det fanns ingen mat som var färdig så jag fick göra några smörgåsar till mig själv. Hoppas den är klart mycket, mycket snart! Och att det är något gott.

Måste arbeta på SO-arbetet om Jehovas vittnen som ska vara inlämnat imorgon. Men arbetet är nästan klart och vi har morgondagen på oss också, så vi hinner bli klara i tid. Förmodligen i morgon förmiddag. Skönt att bli av med det sedan. ^
För på onsdag är det svenska plugg som gäller fram till på fredag, och i helgen blir det till att göra klart Rättskunskapsuppgiften vi har fått. Så det är saker på gång hela tiden!
Och dessutom har jag mitt "träningsschema" så jag har nästan fullt upp på fritiden med. Hoppas jag klarar av att göra alla saker så att det inte drabbar något ämne eller framförallt mig själv psykiskt. Men det kommer nog att funka. Så länge jag håller mina deadlines, så...

Hade estet idag, men det var en del som inte hade blivit meddelade om att vi skulle ha det och det ställde till lite problem för mig eftersom han som jag har en "monolog" med inte var där och vi hade behövt öva på den. Men vi får öva på fredag istället.

Nej, nu måste jag börja på SO:n.
Ha en fin tisdagskväll (: .

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0