Fredag

2010-03-26 17:46:53
Min Dag
Imorse åt jag havregrynsgröt till frukost, och bara för det (hoppas och tror jag i vart fall) så har jag inte blivit hungrig eller haft ont i huvudet på hela dagen. Så nu ska jag äta havregrynsgröt, två smörgsåsar och ett glas mjölk till frukost varenda skoldag! Kan ju hoppas att jag presterar bättre då med.

Appråpå att prestera så fick vi tillbaka svenska- och engelskaproven idag. Ingen kommentar för jag tyckte det gick dåligt. Så typiskt när det hade känts så bra när jag lämnade in dem. Ingen mer kommentar om det.

Hade fysikbreddning och estet innan vi slutade för dagen. Mindre än en vecka tills vi ska ha genrepet för vår lilla pjäs vi pysslar med. Känns lite som att det skulle kunna ha varit bra att ha haft ännu en vecka på sig, men det blir nog bra till slut det här ändå. Dramaläraren kan väl sina saker.

Köpte lite mer än ett halvt kilo godis på vägen hem som jag nu sitter och knaprar i mig. Har ätit middag och väntar på att pojkvännen kan bli klar i duschen, som han nog är alldeles strax.

Ha en fin fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0