Håltimma

2010-03-31 12:21:40
Min Dag
Sitter i skolan och har två timmars håltimma. Eller så kan man säga att jag har slutat och att jag sitter kvar i skolan för att jag tycker det är roligt och att jag ska ha estetlektion på min fritid.
Det beror helt enkelt på hur man ser på det.

På rättskunskapen såg vi på Upppdrag Gransknings reportage om våldtäkterna i Bjästa. Hade inte sett hela programmet innan utan bara några delar ur det, så det var intressant (och upprörande) att se hela.
Blev så förbannad över hur vissa kan behandla andra människor, och dessutom att de har grundat "behandlingen" ur rykten som de inte ens vet är sanna. Till och med vuxna människor (som man tycker borde ha lärt sig att rykten ska man inte lita på utan ta fram fakta själv) hjälper till att spride rykten och driver hatet mot flickorna.
Inte bara det som gör mig förbannad, men jag orkar inte skriva mer om det.

Hade biologiprov efter rättskunskapen och det var inget stort prov. Lite om naturligt urval bara, så jag hade läst på  massa annat "i onödan".

Nu ska jag fundera över hur jag ska tillbringa denna håltimman. Kanske går hem till pojkvännen och sover en timma eller så är jag en duktig flicka och pluggar lite matte eller fysik. Eller så sitter jag kvar här. Får se helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0