Onsdag och Torsdag

2010-03-25 17:04:02
Min Dag
Igår firade jag och min pojkvän 10 månader tillsammans. Mysigt och datafritt!

Igår var även veckans mest slappa skoldag, eller kanske månadens. Först hade jag rättskunskap där vi inte gjorde så mycket förutom lite uppgifter, sedan hade min halvklassgrupp en håltimma på en timma och en kvart och efter det hade vi biologilaboration lika länge där vi var krabbor som skulle äta snäckor, hihi. Efter biologin hade vi jättelång lunchrast och halva klassen slutade även efter deras laboration för att vi flyttade fysikbreddningen till imorgon istället så att de kunde gå hem (vi är så snälla i min grupp). Lunchrasten var i ungefär 2-3 timmar och efter den var det dags att ha ett litet seminarie om evolutionsteorier. Mycket lättare och mer avslappnat än vad jag trodde att det skulle vara.
Slutade klockan 14 (inte ofta man gör det, andra eller tredje gången den här terminen) och fick skjuts av mami hem.

Idag gjorde jag oförberett franskaprov. Hade ju trott att jag inte skulle få göra franskaprovet för att vi inte brukar få göra om det om vi har vari sjuka, men just den här gången var det så. Och jag hade inte pluggat! Som tur var satt det lite kunskaper i mig ändå så det känns som att det blir minst vg i vart fall.
Biologin var inställd så vi hade en lång rast idag också fram tills idrotten började där vi hade teori idag (dessutom var läraren försenad så vi fick en kvarts extra rast).

Sedan hände det väl inte så mycket mer intressant i skolan idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0