Söndag

2010-03-28 19:03:27
Min Dag
Veckans tråkigaste dag. Det enda man egentligen kan göra är att plugga, för annars slösar man bara bort dagen. Tråkigt och trist, men det är min sanning.

Så jag tänkte berätta lite om min gårdag. Åkte ju in till Göteborg och kom hem två/tre timmar senare (nog rekord!). Var duktig och tog på mig bältet som tyvärr var nära på att bli dagens stora misstag. För när bussen började stanna vid Kungälvsmotet (hållplatsen) så hade mitt bälte fastnat på något sätt så jag fick inte av mig det! Tryckte ner den röda knappen (som man trycker på när man vill ha av sig bältet) som en galning men den vägrade. Till sist tryckte jag ner den med allt, verkligen allt jag hade så att jag fick ont i tummen och då! Då lossnar den och jag skyndar mig att springa av bussen i panik innan den hinner köra iväg.
Det är sådant som nästan bara händer mig.

Sedan gjorde jag väl inte så mycket annat anmärkningsvärt. Var hemma hos pojkvännen och såg på när de placerade in möbler i sitt nyrenoverade vardagsrum. Det blir nog fint!
Jag och pojkvännen åkte hem till mig och min familj var lite halvt med på Earth Hour. Nästan alla lampor (kanske en eller två som var tända) var släckta och två teve-apparater var på och en dator. Mami hade fått förs sig att det bara var lamporna som kunde släckas. Misstänkte att hon gärna ville se på Körslaget...

Så jag och pojkvännen satt och övade på mina repliker och spelade kort i ljuset av stearinljus. Mysigt!

Nu är det middag och sedan ska jag slå in Willes present, hihi.

franska...

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0