Tisdag

2010-03-30 18:28:25
Min Dag
Hej!

På morgonen hade vi estet som första lektion där alla grupper var med (drama, dans, dekor/dokumentiation och musik). Trodde att vi skulle öva igenom en eller två scener ordentligt men vi hann knappt med en och det var bara musik och dans med.
Hade känts lite skönt om vi hade fått igenom minst en scen som den ska vara innan torsdagen, då vi ska dra igenom alltihop och sätta stora scener. Förstår inte riktigt hur vi ska hinna det med tanke på hur det blev idag.
Men jag litar (och hoppas på) att lärarna vet vad de gör.

Svenskaprovet om romantiken var mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Igår satt jag och pluggade in namn som Shelley, Mary Shelley, Edgar Allen Poe och andra romantiker. Men det var förgäves om man tänker på hur provet var uppbyggt. Skulle bara para ihop författare med rätt verk, skriva lite småsaker och två lite mer utredande.
Typiskt att man inte kunde visa att man har kunskaper om de andra personerna och verken.

Nu ikväll ska jag plugga inför biologiprovet vi ska ha imorgon. Dock känns det som att det mesta sitter så det blir väl mer som en-sista-titt-plugg eller vad man ska kalla det. Så det är väl där ni hittar mig, med biologiboken i knät, haha.
(Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag att sitta här ett tag..)

Kommentarer
Postat av: Zizziee

Edgar Allen Poe , heter han om jag inte minns fel ^^ xD

2010-03-30 @ 19:53:59
URL: http://zizziee.bloggsida.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0