Håkan Hellström och Fame

2010-05-17 16:01:10
Min Dag
Försökte få tag i biljetter i morse till HåkanH:s konsert, men det gick inte så bra. Alla ståplatser är redan fullbokade och det är liksom ståplats som är roligast att ha. Men jag tänker att sittplats är väl ändå bättre än ingen plats alls, så en snäll klasskompis bokar en biljett åt mig (hoppas jag).

Sov inte så himlans bra i natt heller. Eller jag sov bra tills plåstret under min vänstra fot lossnade (har spräckta blåsor där som jag skyddar med plåster), och varje gång undersidan av foten kom när något vaknade jag. Och det känns som om man har bränt sig på något och så fort något nuddar de-spräckta-blåsorna så sticker det liksom tilll och gör ont.
Och ibland när jag går så känner jag av det, och jag får liksom halta mig fram.
Hoppas verkligen att de har försvunnit till på lördag för då är det Göteborgsvarvet som gäller!

Musikaltreorna sätter upp Fame nu, så vi var och såg på dem. Det medförde att vi bara hade två lektioner idag (missade egentligen bara franskan, för jag hade varit ledig från rättskunskapen i vilket fall) och det var ändå rätt skönt eftersom jag nog inte hade orkat koncentrera mig så himla mycket mer denna dag på grund av för lite sömn.
För övrigt var musikalen bra, jag gillar ju musikaler så för mig gjorde det inget att vi var "tvungna" att gå och se den, men det lite långdraget ibland.

Nu ska jag försöka göra min rättskunskapsuppgift så jag blir av med den, och sedan måste jag plugga fysik och öva på tvärflöjten.

Vad har ni för planer idag ? (:

Använde mina nya skor utomhus idag för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0