Måndag 24 maj

2010-05-24 21:27:01
Min Dag
Idag är det alltså min och pojkvännens ett-årsdag. Typiskt att det skulle vara på en måndag då vi dessutom hade biologiprov (en av anledningarna till att vi sköt upp ett mer ordentligt firande till nästa lördag), som nog för övrigt gick ganska bra. Fast det vet jag ju inte förrän jag har fått tillbaka det. Så nu är det adjöss med Biologi A (tror jag. Vår otroligt entusiastiska biologilärare kan få för sig att göra något jätte roligt biologiprojekt. Man vet aldrig liksom.)
I vart fall så är det adjöss och goodbye med Rättskunskap. Har gjort alla prov, uppgifter och inlämningar som fanns att göra, så för mig är det härmed sommarlov för alltid från rättskunskaplektionerna. Så nu har jag sovmorgon varje onsdagsmorgon fram till sommarlovet, inte fel, inte fel.

Just det, min rackarns blåa tå hade inte blivit så mycket bättre när jag vaknade imorse, så det fick bli att jag gick runt i syrrans flipflop (för mina är fulare, hehe). Sedan när jag väl kommit till skolan kom jag ju på att jag kunde använda mina sandaler som är liiiiite snyggare att ha på sig än flipflop. I vart fall till skolan.
Så det blir sandaler på fötterna för min del tills tån har läkt tillräckligt bra för att jag ska kunna ha på mig skor och strumpor igen (måtte det inte regna innan dess!!!).

Nu ska jag plugga lite fysik innan det blir dags för sängen.

En annan sak, mina blogginlägg kommer inte upp på varken bloglovin eller facebook. I vart fall inte för mig. Har inte gjort det sedan den 19:e maj, och det var liksom ett tag sedan. Har ju skrivit några inlägg sedan dess. Vet inte vad jag ska göra. Några förslag??

Trevlig kväll!

Flipflop var det som gällde för mig idag! De här till och med, hehe.




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0