Torsdagskväll

2010-05-06 20:31:38
Min Dag
Just nu känner jag mig bara jätte trött och vill bara slänga mig i sängen. Vilket jag ska göra efter att ha övat på mitt tal en gång till så att det sitter tills imorgon!
Hade skrivit klart talet i går, trodde jag tills pojkvännen kom med massa kommentarer (som gjorde mig lite sur) och jag ändrade på väldigt mycket i talet. Ändrade rubriken och innehållet (dock inte i så jätte stora drag, för jag behövde inte ändra på allt som tur var). Och jag tror ärligt talat att det här talet blev bättre än det förra jag skrev. Nu vill jag bara få det hela överstökat så att jag slipper tänka på det mer.

Sprang ju Coopertestet idag på idrotten. Gick väl sådär hyfsat bra (skyller på att jag har träningsvärk) men är ändå nöjd över att jag lyckades springa om en eller två stycken andra. Det får en att känna sig lite bra ändå!

Jag och Wille såg även till att biologiprovet blev flyttad, så från att jag skulle ha haft tre prov under en och samma vecka (trodde jag i vart fall, det visade sig sedan att det bara skulle vara två) till bara ett prov. Fast vi flyttade det inte på grund av att vi hade två prov på samma vecka utan för att vår engelskalärare hade lagt engelska nationella provet speaking på det studiepasset vi skulle ha biologiprovet på, och det hade ju inte riktigt funkat.

För övrigt så har jag engelska nationellt prov imorgon, skriv- och lyssnadelen. Ska bli skönt när även det är över. Förhoppningsvis så går det bra!

Oj, nu blev det en hel del. Hade egentligen ingen lust att skriva, men det blev ju en del skrivet ändå...

Nu ska jag i vart fall öva på mitt tal en gång till, äta något litet och sedan hoppa i säng. Ska bli skönt.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Zizziee

Är det flyttat för alla eller bara för er ? :o

2010-05-06 @ 22:17:38
URL: http://zizziee.bloggsida.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0