Så vackert!

2010-11-18 21:47:07
Min Dag
Känner i benen att jag har tränat idag. De är liksom sådär tunga som de blir efter man har tränat. Men det är ändå härligt, för då vet jag att jag har tränat!

Fick springa till bussen idag. Hade inte Emelie sagt till busschauffören att vi kom springandes hade han missat oss! Patrik tyckte det var lagom kul då han ganska nyligen hade vaknat plus att han hade tung väska (han hade tydligen proppat ner alla skolböcker han hade haft hemma?). "Nästa gång går jag ner tidigare, med Emelie", sa han medan vi sprang.

Vi hade fysiklabb idag men den var inte så himla lyckad för det som vi skulle göra fungerade bara för en grupp. Får se hur han löser det till nästa vecka då den andra gruppen ska ha labben!

Imorgon har vi lång håltimma eftersom vi inte har någon kemi då vår kemilärare är borta, men har vi tur så kan vi flytta upp engelskalektionen och få sluta tidigare.
Efter skolan, när vi nu slutar, blir det bio med några klasskompisar. Vi ska se den nya Harry Potter-filmen! Åh, jag hoppas så att den är bra!

Nu blir det läggdags, ska upp tidigt imorgon!
Godnatt


Fastän det blir mörkt så fort och är så kallt att fötterna blir kalla som isbitar kan man inte annat än bli lite smått glad över hur vacker soluppgången är!
Sådanhär fin utsikt har jag medan jag väntar på bussen klockan tjugo över åtta på morgonen.

Kommentarer
Postat av: Steinarthale

Very interesting site. I have bookmarked you.

2011-03-04 @ 11:13:11
URL: http://steinarthale.bloglyric.com

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0