Sandstränder och engelskaprov

2010-11-02 11:13:19
Min Dag
Godmorgon!

Hade en så konstig dröm i natt. Först var jag på en sandstrand med Patrik, två (eller flera, kommer inte ihåg) i klassen och massa andra människor jag aldrig träffat. Och helt plötsligt var jag på ett hotell bredvid sandstranden. Och sedan var jag på sandstranden igen. När det var dags att gå och lägga sig gick vi in och lade oss på hotellet, men när jag vaknade var jag och Patrik i hans rum. Dessutom hade vi jätte bråttom för vi skulle göra engelska nationellt prov tillsammans med en mellanstadieklass. Vi blev väldigt stressiga så vi fick springa(!) som galningar för vi var redan försenade.
Väl framme var min tvärflöjtslärare (?) och en annan lärare där och skulle vakta oss under provet. Fastän vi var försenade så hade de andra inte börjat för min tvärflöjtslärare hade sagt att jag skulle ha skickat ett sms till henne och sagt att jag inte skulle komma på tvärflöjtslektionen om jag hade varit sjuk. Så jag skulle tydligen ha tvärflöjtslektion efter provet men jag hade inte tagit med mig tvärflöjten för jag tänkte att provet ändå kommer ta så lång tid...
I vart fall, så fick mellanstadieelverna ett annat prov än oss, eller nästan alla. Det var några som visst skulle göra samma prov som mig och Patrik. Tror det var för att de antingen var väldigt smarta eller hade föräldrar som var brittiska, kommer dock inte ihåg.
Själva provet var i form av Kungälvs-posten (?) och vi skulle bläddra igen den. Och sedan vaknade jag.

Aj då, nu blev det här inlägget rackarns långt! (Dålig på att sammanfatta och återberätta i korta drag..)
Får göra fler inlägg idag alltså. Ingen som orkar läsa om jag skriver mer, haha.

Ha en underbar tisdag så länge! :)

Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0