Måndagskväll

2010-11-29 23:01:31
Min Dag
Hej igen!

Hade som sagt kemiprov idag, och well, det gick väldigt bra tills jag kom till en viss uppgift. Hoppade över den ett tag för att sedan gå tillbaka till den och försöka lösa den efter att ha löst de andra uppgifterna. Måste fått hjärnsläpp för senast igår klarade jag av att lösa en liknande uppgift. Det dumma var att det var tre poäng på den, och jag gjorde inte mer än skrev upp reaktionsformeln, tror det blir noll poäng på den faktiskt. Rackarns! Annars gick det som sagt bra, säkert gjort något fult slarvfel någonstans, men det får vi se när jag får tillbaka provet!

Patrik skulle ju följt med mig hem men han är så bra på att komma på saker han visst redan hade "bokat" i efterhand så det blev inte riktigt så. Well, well.

Har lång sovmorgon imorgon och börjar klockan elva! Måste försöka komma ihåg att jag ska prata med min SO-lärare om att jag och Wille kommer vara borta från några av hans lektioner om några veckor eftersom vi kommer ha en fransman här då. För övrigt är det en vecka kvar imorgon tills de kommer, och jag vet inte ens vem det är eller om det ens är någon som kommer... Det löser sig nog ändå!

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen!
Ha en fin måndagskväll!


Slänger upp en gammal bild så det inte blir så bildfattigt

Kommentarer
Postat av: simone

vilken söt bild :D

2010-12-01 @ 10:53:05
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0