Det känns

2011-04-04 22:46:34
Träningen

Åkte och tränade på friskis efter skolan (efter att ha varit hos banken och frågat lite om hur det blir med bankkortet när jag är i Italien så att det inte dras onödiga avgifter) fastän jag egentligen har känt hela dagen att jag allra mest vill hem och sova. Men väl där var det så himla, himla härligt! Det är så himla kul att träna! Speciellt när man tränar med andra som är lika peppade som en själv!

Det blir så tråkigt när personer som inte verkar tycka det är kul eller som inte ger så mycket de kan (fast det är mest peppade personer på de pass jag går på och det är så himla bra!). Man ska ju hitta den träningsform man tycker är rolig och som gör att man vill fortsätta träna! Att tvinga sig till träningen (om man inte är trött osv) är ingen idé för då kommer man bara att sluta efter en inte alltför lång tid.
Så hitta det ni tycker är roligt - ridning, gympa, gymmet, spinning, fotboll, cheerleeding, rugby, dans, löpning, klättring eller vad det nu kan vara! Det är det enda som håller i längden.

Egentligen var det inte meningen att det skulle bli något sådant här inlägg med massa tankar, men nu blev det så ändå. Det jag från början hade tänkt att säga var att jag känner att jag har tränat! Främst i benen och ryggen. Så himla härligt! (:

Men nu ska jag sova. Imorgon är det en ny skoldag som börjar med svenska och slutar med matte. Ska hinna låna en bok och ringa City Gross någon gång under dagen också.

Godnatt!


Mest appropå sova:
En katt som nästan aldrig sover. Hon är
alltid vaken när jag är hemma och går man upp mitt i natten är hon lika kelgalen som på dagen. Förstår inte när hon får sin sömn?

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0