Onsdag

2011-04-27 23:14:25
Min Dag
Hej hej

Matteprovet jag hade idag kändes helt okej. De tre första uppgifterna tyckte jag var jätte lätta, men sedan kom jag till de två sista som var lite klurigare. Lyckades i vart fall lösa dem vilket kändes skönt. Alltså, jag fick fram ett svar men om det är rätt eller fel återstår att se.

Gick bort till biblioteket på SO-lektionen och lånade en tjock, tjock bok (800 sidor!) om John F. Kennedy som jag har valt att jobba om som SO-arbete. Dock vet jag inte vad jag ska rikta in mig på ännu, alltså vad jag ska skriva och vad jag vill få fram. Har inte så mycket bakgrundsfakta om Kennedy så jag tänkte att jag skulle lusläsa litegrann för att se vad han var för person och sedan välja hur jag vill göra. Det får ta sin tid.

Kom ingen vart med psykologiinlämningen idag heller. Dessutom fanns det andra saker som var intressantare (som till exempel min klass spellista på spotify där vi samlar musik som vi vill ha på flaket när vi åker runt genom Kungälv på studentdagen). Men jag har imorgon på mig och då följer Patrik med mig hem så jag har någon att få lite respons från (eller inspiration på vad jag ska skriva). Det löser sig det med, ska ni se!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig.
Sov så gott! :)

Det hade ju inte varit helt fel att vara kvar i Italien ännu. Åh.




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0