Tisdag

2011-04-26 18:54:28
Min Dag
Hej hej

Åh, jag sitter och försöker skriva min psykologiuppsats, eller bokrecension fast ur ett psykologiskt perspektiv (lättare att bara säga uppsats). Det känns som att jag inte riktigt kommer någonstans. Suck. Den ska in senast på fredag klockan 14 så jag har ju några få dagar på mig. Jag hoppas så att jag kommer på något bra att skriva under dessa dagar för just nu känns det som sagt att det inte går något vart.

Idag var det första dagen efter påsklovet. Och jag var så himla trött för jag kunde inte somna igår (tror jag till slut somnade vid tolv-tiden) och så gick jag upp mycket tidigare (klockan sju) än vad jag gjort på lovet. Det ska bli skönt att lägga sig sedan ikväll, kan jag säga!

Alla prov och läxor är igång igen. Matteprov imorgon, psykoliginlämning, svenskaredovisning, stor franska läxa (ett helt kapitel som ska göras!) och skriva på so-uppgiften är vad jag har att göra den här veckan.
Det blir ingen pluggfri dag fram till den sista maj (då betygen sätts). Oh, well, det är så det är och inget att göra åt men jag tror det kommer bli en helt underbar frihetskänsla den sista maj. Om jag inte har massa saker att fixa till studenten och balen då, men det är ändå inte samma sak som att behöva plugga.

Senare ikväll, klockan 21 ska jag titta på Inför Eurovision song Contest. Får se om det är några bra låtar med eller inte ... Av de låtar jag har hört hittills gillar jag Norges och Finlands mest och jag tror faktiskt att Norge kan vinna i år (igen)!

Nej, nu ska jag äta lite middag tänkte jag och sedan koll några saker i matteboken, mer matteplugg än så blir det nog inte för mig för jag har pluggat en del på lovet och jag tycker det känns som att jag kan det.



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0