Borta och hemma

2011-12-21 20:02:07
Min Dag
Idag har jag åkt bort, hem, bort, hem igen, bort och till sist hem igen. Höll på att somna på bussen på den sista turen hem. Som tur är somnade jag aldrig tillräckligt djupt, utan vaknade med jämna mellanrum och kunde lokalisera var jag befann mig. Men jag fick lite, lite panik över att jag kanske hade missat min hållplats.

Var hos tandläkaren i morse och äntligen har jag fått en tid för när min tandställning ska tas bort. I början på nästa år blir det. Kommer bli skönt!

Var så dum och bara åt kakor till lunch idag. Emelie och hennes kompisar hade bakat till sin klass och det överblivna (en hel del!) tog hon med sig hem. Jag hann inte äta något annat heller för jag hade en buss att passa, men det är ju inte särskilt konstigt att jag höll på att somna på bussen hem!

Har i vart fall fått i mig en ordentlig middag nu och ska gå och göra i ordning lite lunch till imorgon. Ska jobba och gå upp tidigt (och då menar jag supertidigt! Inte klockan åtta eller så ...) så jag tänkte göra klart så mycket som möjligt ikväll; alltså packa väskan, ta fram kläder och göra iordning lunch. Så kanske jag får en liten sovmorgon imorgon!

Hoppas er onsdag har varit fin.

Och såhär såg det ut i Göteborg den 21:a december förra året. I år är snön mer sällsynt än påskkärringar under juletiden.




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0