Första december

2011-12-01 18:29:21
Min Dag
Och så har 2011:as sista månad landat. Utan någon snö, men med regn och storm. Föredrar nog snö som glittrar i solljuset. Men vädret kan man inte göra så mycket åt, det hjälper inte ens att klaga riktigt mycket. Tyvärr.

Idag var första gången jag gick utanför dörren sedan i söndags. Tog mig in till körskolan i morse och pluggade teori. Hade fått för mig att min körlektion började en halvtimma senare än vad den gjorde, så jag gick iväg och handlade lite yoghurt att äta ungefär en kvart innan lektionen började. Min körskolelärare försökte ringa mig när jag inte kommit tillbaka i tid, men jag hade mobilen på ljudlöst så jag märkte det inte.
Som tur var gick jag tillbaka en kvart innan jag trodde att lektionen skulle börja (alltså en kvart in på lektionen) för jag tänkte att jag skulle byta skor, kanske gå på toaletten och så är det bara skönt att vara där en stund innan lektionen börjar. Så fort jag kom innanför dörren fick jag gå ut igen och gå mot bilen. Lär ju göra en extrakoll i framtiden på när min lektion egentligen börjar!

Tänkte jag skulle ta och se på årets julkalender. Den hade fått fyra fyrar i GP och det låter ju rätt lovande! De senaste julkalendrarna har ju inte varit så mycket att hänga i julgranen, direkt.
Har ni sett första avsnittet?

Hoppas er dag varit helt okej trots regnet!


Kommentarer
Postat av: Millah - mamma till Amilia ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-12-03 @ 00:35:59
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0