80-årskalas

2011-02-07 12:00:00
Kalas och festligheter

I lördags var vi hos mormor för att fira att hon hade fyllt hela åttio år! Jag såg ut ungefär såhär. Det blev en knut i håret för jag hade duschat och hann inte torka det med hårtork och då är det helt enkelt enklast att bara sätta upp håret i en knut så blir det fint och torrt på samma gång. Eller inte riktigt torrt kanske, det var fortfarande lite fuktigt längst in när jag kom hem ungefär åtta timmar senare.


Emelie var med. Vi fick smyga upp till min moster först för att slå in presenten till mormor som vi hade köpt på vägen dit. Köpte fint snöre med hjärtan på, men det verkade ingen annan märka att det var inslaget med det. Jag tyckte det var fin i vart fall.


Här ser man hjärtsnöret. Gulligt.
När alla hade kommit hade vi välkomstdrink. Fick ingen bild på det men det var något vin-aktigt tror jag.


Efter ett tag blev det dags för förrätt som bestod av en jättegod räk-cocktail!
Den gröna pusselbiten betyder att det är min tallrik utan tomater.





Huvudrätten. Kanske inte någon jätteaptitlig bild, men det var gott i vart fall! (Och här har min mormor ett bildbevis på att jag faktiskt tog sallad! Hon tyckte att det såg ut som jag knappt hade tagit någon.)






Efterrätt: pannacotta. Hur gott som helst!


Två timmar efter pannacottan var det tårt- och kakdags! Den lilla uppe i vänstra hörnet är min och Emes. Vi orkade inte ens halva. Och jag orkade bara en enda liten kaka.




Vid ett-tiden åkte vi hem igen och då var jag supersupertrött (smått grinig med) och somnade snabbt.
Fint kalas!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0