Dag vid havet

2011-06-28 22:00:40
Min Dag
Hej!

Åh, jag har legat ute vid havet från klockan ett till fyra idag (vi kom ut så sent för Eme vaknade ju aldrig och när hon väl vaknat och vi packat väskorna var klockan så mycket att det var lika bra att vänta på Patrik som skulle komma med bussen och cykla ut alla tre tillsammans).

Alldeles, alldeles underbart var det. Jag älskar att vara ute vid havet! För det första är det så skönt att ligga i solen och om man blir för varm är det bara att hoppa i vattnet. För det andra är det en alldeles underbar känsla att vara där. Jag kopplar bara bort allt och all oro tycks nästan försvinna, oavsett årstid. Man kommer nästan in i en annan värld ute vid havet och det är bara så himla härligt!

Imorgon ska det visst bli ännu varmare än idag så jag ska ligga ute vid havet imorgon med och bara vara. Så himla, himla underbart!

När jag kom hem följde jag med Patrik ner till bussen (så han är alltså inte kvar här, buhu) och sedan lade jag mig ute i solen och läste ut en bok (man gråter när man läser slutet, en liten förvarning) och började läsa på en ny (som Wille har varnat mig ska vara lite sorglig, så jag är beredd på det!).

Annars har jag fått några telefonsamtal den här veckan som gör att jag måste bestämma mig för vissa saker, förhoppningsvis. Jag hoppas så mycket jag bara kan att det för en gångs skull på ett tag blir lite som jag vill. Jag behöver det just nu.




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0