Hemma från Krokholmen

2011-06-06 22:14:52
Min Dag
Hej

Kom hem vid tre-tiden idag efter att ha varit på Krokholmen med några från min klass sedan igår. Det var så himla härligt väder och perfekt för att vara ute på en ö i skärgården! Har fått en hel del färg på kroppen tror jag allt (woho!). Känner mig rätt solbränd i vart fall, haha.

Dock tror jag att jag har fått en släng av solsting. Har ont i huvudet och känner mig lite allmänt konstig. När jag kom hem somnade en stund utomhus i solen, vilket var både skönt och inte. Man sover inte så mycket när man är ute på Krokholmen så det var skönt att få sova ikapp, men samtidigt gjorde det nog mitt solsting värre. Ska i vart fall dricka lite mer vatten innan jag går och lägger mig och så får vi hoppas att det känns bättre i huvudet och kroppen imorgon!

För imorgon är det dags för balen! Helt galet. Det ska ju vara lååååångt tills dess, flera veckor fram i tiden. Något som man bara ser fram emot och tänker på. Jag tror det kommer bli alldeles grymt roligt och underbart i vart fall!
Jag ska gå upp vid halv nio/nio för att sedan åka iväg till frisören klockan tio. Vid fem-tiden ska jag åka in till Kungälv för att åka limousine bort till balen! Åh, det kommer bli så häftigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det läggdags för min del.
Godnatt (:


Krokholmen!


Fin<3


Utsikt från min och Willes solplats.


Wille åkte ut på en segeltur.


Patrik också, men inte jag.




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0