Dålig dag

2011-03-10 20:02:48
Min Dag
Hej!

Idag har det varit en dålig dag och ungefär allt berodde på en liten, liten sak: Att jag hade inte hade tagit med mig (eller glömt, beror ju på hur man ser det) min mobilladdare hem till Patrik.

1. Vaknade av mig själv på morgonen. Försökte somna för jag tänkte att snart kommer mitt alarm på mobilen gå igång och då, först då behöver jag gå upp. Kunde inte somna om, men det var varmare under täcket än utanför så jag låg kvar.
Patrik frågade om jag inte ska gå upp snart. Svarade "nej" för jag tänkte att snart måste mobillarmet ringa. Till slut gick Patrik upp för att kolla vad klockan var. Tänkte för mig själv att han kommer säga att den är runt åtta och jag fortfarande har tid på mig att ta mig till skolan.
Självklart var det inte så. Den var istället kvart i tio, vilket innebar att jag hade försovit mig från min första biologilektion och att det var en halvtimma kvar tills nästa lektion började.

2. Kom försent till fysiklektionen. Dock blev vi körda av Patriks pappa till skolan och slapp gå i ösregnet.

3. Åkte till tandläkaren efter att ha gått på två föreläsningar (eller vad man ska kalla det) om Chalmers och Göteborgs Universitet. Där fick jag nya bågar och något som de kallar "en kedja" så jag gissar att det kommer spänna extra mycket i mina framtänder imorgon. Usch.
Dessutom råkade tandsköterskan sticka mitt tandkött med något litet instrument när hon skulle ta bort gummibanden så att det började blöda litegrann.

4. Frågade hur länge jag skulle ha tandställningen. Fick svaret att det är ungefär lika lång tid kvar som jag har haft den. Jaha, och där brast mina fina tankar om att hinna bli av med tandställningen innan studenten.

5. Tog bussen hem från Stenungsund. Eller jag hade tänkt att jag skulle komma hem i vart fall, men det gjorde jag inte. Inte med buss i vart fall.
Om jag hade haft något batteri på min mobil hade jag kunnat kolla upp en bra buss som kunde ta mig hela vägen hem, men det hade jag som sagt inte. Därför fick jag gissa mig till vilken buss jag kunde ta, men jag missuppskattade Västtrafik (tänkte att Röd Express skulle komma i tid till Kode för en gångs skull och att Rörtångs-bussen skulle vara lite, lite sen så att jag precis hann med den) och blev därför tvungen att gå hem från Kode. Vilket är ungefär en halv mil. I ösregn och blåst. Med tygskor.
Gick och muttrade fula saker om västtrafik, tandläkare och mobiler med dåligt batteri hela vägen hem. Hade jag nu haft något batteri på mobilen hade jag kunnat be någon att hämta mig och jag hade (förhoppningsvis) sluppit gå hem.
Den sista biten hem slutade det i vart fall att regna och efter 45 minuter var jag äntligen hemma.

6. Eftersom jag kom hem med dygnblöta fötter och hade gått med dem i det kalla vädret kommer min nuvarande förkylning säkert vara värre imorgon.

7. Det regnade och var allmänt grått idag vilket inte piggar upp så mycket. Och man får snabbt blöta fötter. Usch.

Nu är i vart fall mobilen laddad och mina fötter är torra (och har fått torra sockar på sig) och jag tänkte gå och lägga mig tidigt (eller i tid i vart fall) ikväll så att jag förhoppningsvis sover bort förkylningen för det hade inte varit fel!

Ha en finfin torsdagskväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0