Fyskiplugg

2011-03-21 21:36:55
Min Dag

Hej hej!

Jag sitter för tillfället och klappar en otroligt kelsjuk Elsa-Sara, fast jag antar att hon snart kommer att få nog och bita mig (katter gör det när de har fått nog av klappar).

Jag har inte haft tid att skriva för jag lägger så mycket tid jag kan på att plugga inför slutprovet del ett i fysik. Vissa delar känns lättare än andra och är därför roligare att plugga på eftersom det går så bra när jag gör sådana uppgifter. Men egentligen borde jag ju plugga på det som inte är så lätt (enligt mig). Men det är inte lika peppande att traggla sig igenom något man inte känner att man får någon kläm på. Fast jag ska försöka få mig själv till att läsa igenom det imorgon och så får vi hoppas att det fastnar något vettigt! För nu har jag fått nog för idag.

Och där fick Elsa-Sara nog av klappar. Aj ... Häromdagen fastnade hennes klo under nageln på mitt högra pekfinger så nu har jag ett litet sår där som håller på att läka men som gör ont så fort jag kommer när det. Och man nuddar det mesta med det stället på pekfingret kan jag säga!



I helgen såg jag och Patrik klart på Ugly Betty säsong två, och självklart ska den sluta på ett jätte spännande sätt så att man bara måste köpa säsong tre så fort som möjligt så att man får veta vad som kommer att hända! Åh! Jag måste ju få veta om Betty kommer åka med Gio till Italien eller om hon kommer svara ja på Henrys frieri och åka med honom, haha!

Nä, nu ska jag göra något annat än att plugga för en stund. Tror min hjärna behöver det.
Ha en finfin måndagskväll (eller natt).


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0