Je veux aller à Paris

2011-03-13 16:39:21
Min Dag
Hej!

Och så var det söndag igen. Och imorgon är det imorgon. Igen. Är inte särskilt pepp på en ny skolvecka känner jag för jag har prov jag måste plugga till och tal som jag måste öva in (och skriva klart, fast det tänkte jag få gjort idag). Varför ska helgerna alltid gå så fort? De hade kunnat få ha några fler timmar så man kunde få vara ledig lite, lite till.

Annars så har Wille varit här idag. Vi jobbade med vårt projektarbete (som för övrigt ska in och vara klart senast fredag!) och vi börjar så smått bli klara. Vi ska väl bara läsa igenom det några fler gånger och sedan är det adjöss med arbetet!

Efter att ha tittat lite på skid-vm och fikat satte vi oss och kollade upp flyg och boende i Paris! För dit har vi planer på att åka efter studenten! Men vi bokade inget för jag kom på att jag ska ha en liten konsert någon gång efter studenten men jag kommer inte ihåg när. Och om det är så att konserten är under någon av de dagarna vi har tänkt att åka ner så blir det med störst ingen resa för vi ska jobba och har lite annat för oss under sommaren.
Jag ska fråga min tvärflöjtslärare när konserten är imorgon på lektionen och så vi håller tummarna stenhårt att konserten inte är då vi tänkt åka ner! Åh, jag vill så gärna till Paris så jag får någon användning för all franska jag har lärt mig (och för att spatsera på boulevarderna och utforska Paris såklart!).

Men nu var det middagsdags för min del.
Ha en finfin söndag, mes amis!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0