Lång dag

2011-03-16 18:41:43
Min Dag
Hej!

Idag har det varit en lång skoldag, längsta på länge. Började klockan åtta och tog fyra-bussen hem. Vi hade en extra franskalektion idag på eftermiddagen för att ta igen en lektion som vi missade då vi hade kemislutprov. Vi är bara sex personer i klassen och har därför bara fått en lektion i veckan vilket betyder att missar man en lektion missar man ganska mycket.
Hade helt glömt av att jag skulle ha den lektionen och kom inte på det förrän jag kommit till skolan. Mina franskaböcker låg hemma, fast det gjorde inte så mycket för jag lånade Willes när det behövdes så det löste sig.
Blev hur trött som helst under den lektionen och på bussen hem höll jag på att somna. Det var riktigt motigt att stiga av bussen och behöva vakna till.

Dock lade jag mig och sov en stund när jag kom hem och nu känner jag mig pigg! Och det behöver jag vara för jag har en del saker att göra. Har franskaprov på fredag, ska hålla tal imorgon på svenskan och har slutprov del ett i fysik nästa torsdag (ve och fasa!). Dessutom skulle jag ha läst några sidor i biologiboken men det har jag glömt av så jag hoppas att jag hinner det någon gång imorgon innan lektionen!

Imorse när jag skulle gå på bussen letade jag febrilt efter min plånbok (där mitt busskort ligger) men hittade den inte så jag fick betala med sms-biljett. Gissa vad det kostar att åka hemifrån mig in till Kungälv? 39,10 kronor! Helt sjukt. Jag har kommit på att det är billigare att betala med kortet än med sms (kostar 29 kronor med kortet). Också jätte konstigt!
Ringde i vart fall hem och bad Emelie ta med sig min plånbok som hade lyckats hamna på varadagsrumsgolvet när jag packade min väska. Så jag slapp betala 39 kronor på hemvägen också.

Nä, nu får jag fortsätta att plugga.
Ha en finfinfin onsdagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0