Måndag

2011-03-28 21:02:07
Min Dag
Hej hej!

Gick och lade mig försent igår (skyller på tredje millenium-filmen som gick på tv i går och Patrik som jag inte kunde säga godnatt till förrän han hade sökt klart till högskolan) och sedan vaknade jag för tidigt (inte så trevligt dock för det var av en mardröm, ungefär) och kunde inte somna om på ett tag. Har varit trött hela dagen och längtat tills jag skulle få komma hem till Patrik och lägga mig igen.
Jag hoppade att åka till träningen idag för jag kände att jag inte skulle klara av det och det bästa var att sova en stund. Vaknade vid sex-tiden igen efter att ha lagt mig vid halv fem och kände mig lite piggare!

På psykologin håller vi för tillfället på med socialpsykologi och sociala normer. Vi ska göra experiment där vi bryter normer (som att inte prata med främlingar eller väcka uppmärksamhet) och idag utförde vi våra experiment.
I huvudet (teorin) verkade det jätte kul att göra det men när det sedan kom till att göra det i praktiken kändes det plötsligt inte lika bra. Det var något som tog emot.

Vi var fyra stycken i min grupp och när de två andra gick framför mig och Elin med en kundvagn och låtsades vara ett par gick vi och pratade med främmande personer och sa saker som att "men titta på de två, de kan inte vara tillsammans, det ser ju jätte konstigt ut!" och så vidare. Mest för att se hur folk reagerade (och efter experimentet är genomfört måste man säga till "de deltagande" att det var ett socialt experiment och fråga om man får använda deras reaktioner i sin undersökning).
Det roliga var mest att se hur folk reagerade, inte så mycket att genomföra det. Jag antar att jag inte är så bra på att bryta normer som jag trodde.
Förresten har jag ett experiment kvar att göra innan vi är klara, om jag nu vågar. Det återstår att se!

För övrigt fick jag reda på att jag ska ha muntligt prov i historia på onsdag och att jag och Wille är i samma grupp. Fint!
Har läst igenom boken litegrann och sökt efter lite instuderingsfrågor på internet och det känns helt okej, så det här kan nog gå vägen.

Nu ska jag lägga in lite franska verb på glosor.eu och sedan ska jag göra vad jag känner för tror jag. Härlig känsla!

Ha det finfint!


Hej hej hej.



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0