Pluggpaus

2011-03-22 18:01:56
Min Dag

Hej!

Tar en liten paus i pluggandet för tillfället. Man behöver göra det ibland för att man ska orka och för att man ska kunna ta in något överhuvudtaget. Tänkte att jag kan gå igenom lite inlägg på bloglovin' (fast jag gissar att jag kommer fastna på facebook, om jag inte kan hålla mig därifrån, vill säga) och börja plugga igen om en halvtimma eller så.

Är hemma hos Patrik förresten och kommer vara det tills på torsdag, då det dessutom är vår dag. Men jag måste plugga till franskan (för det kommer jag inte hinna göra innan fysikprovet är över) då så vi kommer inte göra något speciellt och jag kommer åka hem till mig. Kanske att vi gör något fint på lördag men vi får se.

Känner att det kommer bli skönt när fysikprovet är över för då är det inte lika mycket att plugga. Vi har ett biologiprov, ett muntligt prov i historia och lite läxor i olika ämnen, annars är det nog inte mer innan vi åker till Italien i vart fall. Skönt!

Men, hur är det med er då? (:


Ha en finfin tisdagskväll!

Slänger in en bild som får mig att tänka på annat än plugg för att muntra upp stämningen lite! Jag och Anna innan en Håkan-konsert! Åh.









Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0