Projektarbetet inlämnat!

2011-03-18 15:18:08
Min Dag
Hej

Det löste sig med projektarbetet igår till slut. Fick tag i Wille i sista stund (eller hon fick tag i mig på skype när jag låg i sängen och tänkte somna) och hon skrev ut det medan jag somnade. Så i morse när jag kom tillbaka till skolan lämnade vi in projektarbetet så fort vi kunde. Nu är det alltså inlämnat, and there is no return!

Loggböckerna som vi har skrivit under tiden (en loggbok är ungefär som en dagbok där man skriver vad man har gjort och alltså framför hur processen har gått till) har vi inte lämnat in än men jag måste läsa igenom den innan jag lämnar in den så att det inte är stavfel och meningar som kan missuppfattas. Men det var inte lika viktigt med att logboken ska in just idag, utan det var främst själva uppsatsen man skrivit som skulle in idag. Får se när jag tar mig tid till att läsa igenom den!

Idag är det mamis och pappas bröllopsdag så vi ska äta lite gott och så sedan. Någon gång ska Patrik komma hit också. Han håller just nu på med sitt projektarbete (man kan skicka in sin arbeten via internet också, det är väl mest jag och Wille som gillar pappersformen, haha) så jag får se när han kommer.

Franskaprovet som vi hade imorse tyckte jag var ganska enkelt. Det kunde ju helt klart varit svårare. Dock var jag inte beredd på att det skulle komma en skrivuppgift om en bok som vi läste för ett tag sedan så jag hade inte repeterat vad som hände. Men jag skrev ungefär det jag kom ihåg, fast det blev inte riktigt runt 300 ord som det skulle vara egentligen men vi får hoppas att det jag skrev var bra!

Nu i helgen har jag en del att göra. Har psykologiinlämning, biologi- och matteläxa och sist men inte minst slutprov del ett i fysik. Dessutom måste jag hinna läsa igenom min loggbok också.
Usch. Lika bra att jag börjar beta av det som måste göras.

Ha en finfin fredag!


Hejhej.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0