Skrivtorka

2011-03-26 16:29:34
Min Dag


Sitter med psykologi-uppgiften och försöker få en klar men jag känner att jag kommer ingen vart. Jag vet att jag vill skriva mer för det finns mer att säga men jag vet inte vad eller så vet jag inte hur jag ska skriva det. Har skrivtorka alltså. Hoppas det lossnar snart i vart fall. Uppgiften ska in allra, allra senast på onsdag men det vore skönt om jag fick iväg den tidigare.
   Men som det ser ut nu så kommer den inte skickas in idag i vart fall. Oh well, jag kanske får inspriation (eller vad man ska kalla det) någon gång under dagen/kvällen eller imorgon. Vi får hoppas det helt enkelt!

Det var så himla härligt på spinningen idag! Det är så härligt att ge allt man har och lite, lite till fastän man egentligen inte orkar. Så himla gött!
Fast just nu känner jag att jag har tränat och är supertrött. Om jag lägger mig ner så kommer jag bergis att somna. Men jag har inte lust att sova nu, så jag ska försöka låta bli att lägga mig ner. Kanske piggnar till om jag tar en promenad sedan när Patrik kommer? (Om jag nu får med honom på något sådant vill säga.)

Nej, nu ska jag lägga in franskaglosor (eller verb rättare sagt) på glosor.eu så att jag kan öva lite på dem så att det inte blir som igår på lektionen då jag bara hade övat på glosorna en gång (på torsdagskvällen) och fick sitta och tänka länge innan jag kom på vad vissa saker hette på franska. Men det fick bli så den här veckan för jag kände att det var viktigare att plugga till fysikslutprovet än att plugga en veckas franskaglosor. Mais oui!

Ha en underbar lördag!
(Speciellt min moster som fyller år idag. Grattis!)










Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0