Torsdag

2011-03-31 19:01:42
Min Dag
Hej hej

Har lyckats ta mig igenom alla blogginlägg på bloglovin' idag. Så nu har jag alltså lyckats komma ikapp och mätaren står på noll. Himla härligt!

För övrigt har jag bara tre saker som rör skolan att göra innan vi åker till Italien och allt kommer vara avklarat på måndag (ett prov, en redovisning och ett läxförhör). Så himla underbart! Nästan en obeskrivlig känsla det här. Jag kan göra lite vad jag känner för och läsa sådant jag tycker är intressant och inte för att jag måste (läser faktalitteratur om lite allt möjligt ibland). Känner mig lite fri liksom. Så det är såhär det känns att inte behöva plugga, ungefär.

Patrik sover en liten stund (kan man ju undra varför med tanke på att han vaknade vid elva-tiden imorse ...) så jag roar mig här en liten stund. Eller det gjorde jag i och för sig innan också, men det lät bättre att säga det så.

Åh, jag har så mycket tid att göra av med! Åh, vad ska jag hitta på att göra? (:
(Hade jag varit hemma hade jag kunnat städa mitt rum, men det var ju tråkigt att jag inte var det ...)

Ha en finfin torsdag!


Och här är en bild på min finfina katt som min pojkvän höll ett fint tal om i dag på svenskan (om jag nu fick berätta det). Söt! (Riktat till både katt och pojkvän.)




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0