Underbart med fredag

2011-03-25 17:26:08
Min Dag


Och så var det

fredag igen, härligt! Gick och lade mig försent igår (igen, har nog gjort det varje kväll den här veckan) och i natt lyckades jag få lite mer än sex timmars sömn. Så när jag vaknade imorse var jag inte så himla pigg. Ville mest lägga mig i sängen igen och somna om. Men man måste ju ta sig till skolan. Tänkte att det inte kommer ta så lång tid inann jag är hemma igen och kan gå och lägga mig.
Sagt och gjort. När jag kom hem åt jag lite flingor (för jag var superhungrig) och sedan gick jag och lade mig efter att ha klappat Elsa-Sara litegrann. Vaknade för ungefär en halvtimma sedan så jag har alltså sovit i nästan två timmar! Skönt. (:

Jag hade tänkt att det inte skulle bli så mycket plugg den här helgen, men jag tog visst hem lite fler böcker än jag hade trott. Dock är det mest läxor som ska göras så de är ju klarar när man har gjort dem, men jag har ett litet historiaprov på tisdag (eller onsdag) som jag måste plugga till.
 Fast jag tror att det enda jag ska göra idag är att skicka in loggboken och sedan skriva lite på min psykologi-uppgift. Känner att jag behöver ta det lite lugnt eftersom det har varit så himla mycket de senaste veckorna.

Jag och Wille har förresten hittat ett tillfälle där vi kanske, förhoppningsvis kan åka till Paris! Veckan innan studenten och balen tänkte vi att lärarna måste börja sätta betygen vilket betyder att vi inte kommer att ha några prov vi måste göra och det kommer med störst sannolikhet vara allmänt lugnt, alltså inget som man behöver göra. Kanske att det kommer finnas tid för omprov den veckan, men jag tror ingen av oss kommer ha behov av att göra det.
De saker som gör att vi i så fall inte åker är om våra föräldrar har planerat in något då, någon av lärarna har planerat in något där som vi absolut inte får missa eller att det inte går att boka någon resa för att det är fullbokat eller att det är för dyrt att resa då.
Men vi hoppas, hoppas, att det inte är något i vägen! (:

Nu ska jag skriva en liten utvärdering på min loggbok så att jag kan skicka in den!
Ha en finfin fredag!










Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0