Slaskig onsdag

2011-03-09 19:41:47
Min Dag
Hej!

Vaknade ungefär halv fem i natt (eller på morgonen, beror ju på hur man ser det ...) och kände att jag var snuvig, hade halsont, öronvärk och huvudvärk (huvudvärken berodde nog dock på att jag sovit för lite, gick och la mig försent och vaknade alldeles för tidigt). Kunde inte somna om heller utan låg och vred mig fram och tillbaka i sängen tills alarmet ringde klockan sex. Ingen idealsömn den dagen man ska ha matteprov helt enkelt.
Jag funderade på om jag skulle stanna hemma, men beslöt mig ändå för att gå. Man missar så mycket när man är sjuk!

Matteprovet tror jag gick bra ändå. Svarade på alla uppgifter och det kändes ganska lätt. Vi får se hur det gick när jag får tillbaka provet!

Efter lunchen blev jag supertrött och på den sista lektionen (fysiken) höll jag nästan på att somna. Dock gjorde jag aldrig det men jag gick och lade mig en stund så fort jag kom hem till Patrik. Vaknade pigg och glad igen! (Kan bli rätt grinig när jag är sur, fast det får nog mest Patrik, stackarn, uppleva.)

Appropå att gå hem så var det slaskigt och blött och regnigt och äckligt när vi gick. Under matteprovet såg jag att det plötsligt hade börjat snöa, helt utan någon förvarning som helst. Åh, jag som hade börjat hoppas på vår! Och när vi var på väg hemåt hade snön bytts ut mot regn och jag hade bara tygskor på mig och de var dygnsura när jag kom hem (precis som min jacka och mina strumpbyxor).
Usch! Hoppas snön ger sig av snart från marken så att det blir fin barmark igen.

Nu ska jag fortsätta med min franskaläxa, sedan har jag ett svenskatal att skriva klart och en fysikläxa att göra. När är nästa lov, egentligen?

Ha en finfin onsdagskväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0