Körlektion och buss som inte kom

2011-09-20 15:43:44
Min Dag
Åkte in till körskolan förut idag. Hade tänkt att ta tio-bussen men den kom aldrig. Fick smått panik när jag först trodde att den var fem minuter sen (den kanske hinner in till busstationen i tid ändå, tänkte jag) och sedan gick det tio minuter. Då ringde jag hem och till mormors mobil. Ingen som svarade.
Så jag gick hem igen medan jag tittade på klockan mest hela tiden och såg hur klockvisarna rörde sig närmare klockslaget då min körlektion började.

När jag kom hem var mormor fortfarande kvar hemma, men hon hade inte hört att det hade ringt. Men hon packade bilen och körde mig in. Jag kom ungefär tio minuter försent (vilket jag ringde in och berättade att jag skulle göra) och var sur (snarare förbannad) på västtrafik för att bussen som skulle komma inte kom. Känns som att det inte alltid går att lita på västtrafik och man måste ha en reservplan i bakfickan ifall deras bussar inte kommer.

Men körningen gick bra, alltid något. Åh, det är så kul när det går bra och framåt! Åh, åh, åh! :)

Snart ska jag äta middag, och sedan ska jag köra min syster till mormor.
Ha en fin tisdagskväll!


Och såhär ser jag ut idag.
Tappade kameran när jag ställde den på balkongräcket för att ta en sådan här bild och den föll två-tre meter ner och landade på gruset. Jag sprang ner för trappan och hittade kameran helt oförstörd! Sån tur!



Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0