Midsommarhelgen

2013-06-24 18:00:00
Kalas och festligheter Min Dag
Min midsommarafton började med att jag fick trevligt frukostsällskap. Väldigt fjäskigt sådant.
Och det här var min frukost, det vanliga: a-fil, hemmagjord müsli och ett glas juice (så ekologiskt som möjligt, såklart). Det var himla kvavt och varmt i luften så jag gick runt i shorts trots saknande av sol. Hade midsommarfika hos min farbror, plockade gräslök tillsammans med pappa, fick blåklint av farfar och fixade midsommarlunch till mig och min far.
Sedan gjorde jag mig iordning och åkte till Patrik. Missade spöregnet precis. Hade för övrigt himla flax med regn då jag alltid lyckades ha tak över huvudet på ett eller annat sätt när det väl föll ner från skyn.
Jag hade satt blåklint i håret och på klänningen isället för en midsommarkrans.
Vi tog bussen ut till Kärna där vi skulle fira midsommarafton. Vi grillade, fick potatissallad, dansade, pratade och hade det allmänt bra. Glömde ta kort. Runt midnatt gick jag och Patrik nästan en mil hem eftersom det ändå skulle gå fortare än att vänta på nästa buss.
Och på midsommardagen blev vi hämtade av Patriks kompis, tidigare än vi hade räknat med, för att fira midsommar en gång till, men med ett annat kompisgäng. Vi grillade igen, lekte lekar, klapapde en kelig hund och jag badade för första gången i år i älven. Bra midsommarhelg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0