2014, januari till mars

2014-12-28 18:48:00
Tillbakablickar
När det börjar närma sig nyår dyker det upp årssammanfattningar lika vanligt som mellandagsrea-annonser strax innan julafton. Och jag tänkte inte vara sämre! Såg för övrigt att jag hade gjort en lista över saker jag ville skulle ske under 2014. Tycker det är superbt att jag kan bocka av ungefär allt. Jag färgade dock inte håret i någon färg, det enda jag gjorde var att klippa det kortare fastän jag vill ha långt. Men jag har skrattat mycket och det är nog ändå det viktigaste!
Oh, well. Så här var mitt 2014!
 
Januari
Jag började i stort sett året med att gå på min första begravning. Någon dag senare hade jag ordnat trerättersmiddag för Patrik och det blev både bra och dåligt (i matväg, alltså).
Och som varje år firade vi trettondagsafton hemma hos mormor och alla blev så himla proppmätta.
Och sedan gick i stort sett resten av januari åt till att färga och sy våra bØferåler. Det gick åt ett antal hela dagar och flera, flera timmars musiklyssnande. Det var mysigt och fint. Mestadels. Sedan fick vi också gå på vår första sittning med andra NollK:n och börja lära känna dem.
 
Februari
 Mamma fyllde år så vi firade henne med att gå på restaurang. Jag hade gjort någon halvlyckad chokladmousse till efterrätt som vi åt hemma. Mamma åt också vegetariskt (i stil med mig, alltså åt fisk och skaldjur) hela månaden, det var himla fint.
Som bØff:are fick jag gå på NollKkalas, gückla med ett genomtänkt gückel för första gången på en Gasquesittning och laga ärtsoppa till de andra sektionsmedlemmarna för att påminna om att det var sista dagen att anmäla sig till tentorna.
Och jag försökte bojkotta OS just eftersom Ryssland bland annat förtrycker homosexuella. Jag vet att det inte betydde något för någon annan eller på något sätt påverkade Ryssland, men det var viktigt för mig.
 
Mars
Vi anordnade vårt NollKkalas tillsammans med KØK [K-noll-K]. Vi hade bröllopstema med ett brudpar som toastmasters.
Jag åt två semlor på en gång på semledagen bara för att jag för en gångs skull kunde. Och försökte uppmärksamma internationella kvinnodagen.
Kunde sitta utomhus och plugga. Åh.
Och när jag inte pluggade sprang jag ner till havet och hem igen, vilket en viss väg är ungefär en mil. Och en kväll såg jag "The grand Budapest hotel" på bio med Wille, Anton och Niklas.
 Och så gick jag på det tredje NollKkalaset vilket var en finsittning så jag bad Eme göra en snygg håruppsättning i form av en rosett (flera kom och frågade hur jag hade gjort den). Och kom hem långt efter att solen hade gått upp.
 
 

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Vilken härlig uppsummering ;D

2014-12-28 @ 19:41:56
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0