Åttonde mars

2015-03-08 16:09:00
Tankar Och Funderingar
 
 
 
 
 
Idag är det internationella kvinnodagen, en dag som har införskaffats för att bland annat lyfta fram kvinnors rättigheter (alltså för det mesta helt enkelt vanliga mänskliga rättigheter) och diskutera fram förslag på hur vi kan komma fram till och överens om att hur vi ska uppnå det. Jag tänker att dessa bilder bevisar att denna dag behövs (och när mycket dumt ställt bredvid varandra är det lättare att se hur dumt det egentligen är, typ som Sälj grej med tjej).
 
Och dessa två ovan säger direkt emot varandra. Jag är ledsen, men ni gör mig så förvirrad! Ska jag ha smink för att ens kunna tolkas som vacker och någon som någon "vill ha" eller blir jag bara en stor lögnare som "ingen vill ha"? Fett confused.
Och "riktiga män" har bara ögon för människor av kvinnligt kön, om du ens råkar se någon annat är du helt klart homosexuell, vilket ju även är det värsta någonsin! Och kvinnor måste därför hela tiden "se bra" ut.
Nej, kvinnor kan inte parkera bilar. Kan inte ens köra bilar, vilket ju inte heller är så konstigt när de köper bilar utan ratt! Så himla korkat ju ...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0