Fredagskväll med både Tartuffe och Wille

2015-03-01 22:04:00
Min Dag
 
I fredags eftermiddag åkte jag ända från Kode hem till min lägenhet. Jag hade inga inbokade lektioner denna dag så jag hade passande nog blivit inbokad på jobb. Det var omväxlande och trevligt att få göra något annat än att plugga (och få betalt för det).
Oh, well. Väl hemma fick jag bråttom att byta om till andra kläder än mysleggings och Mimmi Pigg-tröja. Bytte först om till det här och gick runt med det en stund, exempelvis medan jag lockade håret, men kände att det inte riktigt passade.
Så det fick bli klänning och kavaj istället. Så fick jag än mer bråttom och åkte in till ett café där bästa Wille var i full färd att äta middag. Jag gick rakt förbi henne och beställde, fort som attan, vad de än hade som var glutenfritt, vegetariskt och nötfritt (de hade en smörgås med mozzarella!). Sedan, efter att jag fått lugnat ner mig och beklagat över att jag varit vaken sedan klockan sex och gick och lade mig för sent dagen innan, åkte vi till Stadsteatern och hann sätta oss på våra platser precis innan det hela skulle börja.
Vi såg Tartuffe som var fantastiskt bra. En svart komedi som jag hade svårt att skratta åt men som jag ändå tyckte var bra eftersom jag inte behövde få skratta åt det. Gå och se den, vettja!
I pausen tog vi oss en cider respektive öl och det slutade med att Wille fick häfva i sig sin flaska eftersom pausen var över innan vi var helt klara. Så kan det gå!
Och efter pjäsen (och en del letande efter vantar som jag tappat här och där) gick vi och satte oss på en bar och diskuterade jobb, skola, podcastar och insikter vi fått om oss själva. Fin och bra fredagskväll, helt enkelt!
 (Ovanstående bilder bara pga att jag glömde ta kort under själva föreställnings- och barbiten.)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0