ATKK 2015

2015-11-20 12:54:04
Kalas och festligheter
I lördags var det dags för det storslagna kalaset ATKK, vilket står för Alla Tiders KfKb-Kalas och som hålls vart tredje år.
Det är en sittning där studenter och alumner från KfKb-sektionen får sammanstråla under finare former.
Vi i Styret passade på att ta en gruppbild när vi ändå var så fina. Minus Bagge, då, som inte var närvarande. Brumm, Katta, jag, Amanda och Anton. Och om lite mer än en månad går vi av och ett nytt Styre får ta vid!
Tycker mycket om den här bilden. <3 Jag hade för övrigt fått låna en klänning av Bagge eftersom jag inte längre kommer i min balklänning från gymnasiet ...
Efter fördrinken och minglet blev det dags att dra sig vidare till själva sittningen. Men först fick vi vänta lite utomhus så jag och Katta passade på att ta en selfie!
Den här bilden, som mer ser ut som en oljemålning, ska föreställa påtuttandet av en kanon och förstadiet till en salut för att sätta igång sittningen. Efter saluten tog vi oss in till sittningslokalen så sittningen skulle kunna börja. För övrigt började den med en tanke till Paris vilket ju var fint.
Björk var min bordsgranne och detta blev bästa kortet på oss. Det är även sista kortet som jag tänker att jag kan lägga ut. Men vi fick supergod mat (KK är så himla duktiga!) och blev underhållna med gückel och sång. Jag stannde på eftersläppet till klockan fem på morgonen (efter att ha bytt om), vilket inte var tanken från början. Men dans, kramar och fint häng höll mig kvar. Fint ändå. Och stort tack till ATKKK som fixade alltihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0