Vemédus tacksitts

2015-11-30 21:13:00
Kalas och festligheter
En fredag i sena november tog jag mig hem till Lenis efter att skolan var avklarad för denna vecka. Jag hade klätt ut mig till Guccis herrkollektion för våren 2016 genom att ta på mig en blus med rosett och mönstrade byxor (vilket jag kom på kanske en halvtimma innan jag gick hemifrån och tyckte själv att det var genialiskt). Detta kom inte med på någon bild, tyvärr. Orsaken till denna utklädnad var till min pHaddergrupps (vemédu) tacksitts med temat Gender bender (delvis för att uppmärksamma transgender day of remembrance).
Dash var också med. Efter att ha förförfestat hos Lenis blev det dags att dra vidare till den riktiga förfesten hos Robert.
En suddig men ändå klar bild på Pigge, Agge och mig i väntan på spårvagnen. Så pepp!
På vagnen var vi desto mer flörtiga.
Hos Robert hittade jag bland annat Janen, Mäds och Fluffy (så många smeknamn redan nämnda, try to keep up!) som hängde i soffan. Många selfies/groupies märkte jag nu, men det är ju ändå fint.
Den här bilden på Pigachu (som äntligen är tillbaka!) var bland de sista jag tog denna kväll. Men vi begav oss vidare till sittningen genom att bli hämtade av våra ettor som anordnat alltihop. Det blev såklart gückel (jag medverkade på twerk off och bØf-dans), mat, gäst-gückel hos Kemisektionen och sedan dans ända tills det blev dags att gå hem. Himla finfin sittning och kväll, ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0