2015, juni, juli och augusti

2016-01-18 19:57:00
Tillbakablickar
Ett skepp kommer lastat med 2015:s sommarmånader. Vad jag åt, lyssnade på och gjorde.
 
JUNI
 
Tentaperioden och andra året på Chalmers var över så det firade vi och gick senare på Sommarbuffén och åt alldeles för mycket mat.
 
Jag flyttade hem till mina föräldrar ute på landet eftersom jag sommarjobbade på ett äldreboende och fick närmare dit på så vis. Cyklade vält och skrapade upp hela handen och fick blåmärken. Och firade min kusins student!
 
Hängde med den här coolingen och firade även midsommar med henne och några till. Och när vi inte hängde  i Haga vandrade vi runt i Änggårdsbergen eller var och lyssnade på Silvana Imam och Beatrice Eli.
 
 
Lyssnade på Dolphin Style och Dansa!.
 
 Jag lagade pasta med sparris och schalottenlök.
 
 
JULI
 
 Bilade jag ner till Italien med Bagge, Dash och Gürra. Bodde i närheten av Bagges familjehem, fick umgås med fastrar och vänner, och åt massor av pasta och mozzarella.
 
 
Lyssnade väldigt mycket på Slick, Best on, Alvvays, Freedom, och On the regular.
 
Gick på hej-då-fest för Anna som har dragit till USA för att plugga, fick teaterguidning genom Kungälv och hade vattenkrig en söndag.
 
 
AUGUSTI
 
 Jag och mamma gick och såg Ett dockhem. 
 
Käkade dumplings för första gången och det var ju så gott! Och försökte umgås med Wille en hel del innan hon drog till Oslo.
 
Min gymnasieklass hade en liten reunion i form av kräftskiva som vi hade i mina föräldrars lada/festlokal. För min del slutade det med efterfest/sleepover i min lägenhet i stan.
 
 
Lyssnade mycket på Crown on the ground (som har blivit min bästa tung/cool-låt, så bra vid behov av attityd), the john wayne, Chimes, Shake it off, Amason  och All the days. Och så lyssnade jag extra mycket på Paul McCartney.
 
Gick runt på Pilanes gravfält och kollade in skulpturer med dessa tre damer, och gick och såg Timbuktu på Kulturkalaset.
 
 
Och så blev det dags för Way Out West. Jag hängde där med Felicia och Wille.
 

Och så kickade ju mottagningen igång. Fyra veckor där en får hänga med de nyantagna och sin pHaddergrupp. Och så skrev jag två omtentor där någonstans emellan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0