Snö, snö, SNÖ

2016-01-19 21:51:00
Min Dag
Vaknade ju upp till det här vita landskapet imorse. Precis som alla andra runtom och i Göteborg. Ställde mig i ett vandrade folkled och tog mig till skolan, eftersom bussarna var inställda. Dock precis som lektionen, vilket jag märkte när jag precis klivit in i föreläsningssalen. Bedrev tid med att dricka te på J.A. och läsa på om kandidatarbetet.
 
Så himla vackert, ju. Kanske skulle ha varnat från början för ett inlägg med endast bilder på snöfyllda landskap. Men nu är det antagligen försent för det ...
 
Har gått runt och varit helt lycklig över de snötäckta grenarna. Så himla magiskt att gå under dem. Och så fantastiskt att lyfta blicken från marken och bli påmind om härligheten.
 
 Och såhär fint såg det ut vid Kemigården på Chalmers. Vi hade för övrigt överlämning nummer ett av två idag med Styret. Hade en ungefär tre timmar lång presentation/genomgång om vad de nytillträdda egentligen har gett sig in på. Typ, ungefär. Tror de kan ha fått med sig en del ny och bra information, ändå.
 
I vilket fall, tycker ju inte om att prata om vädret men hoppas att det här ändå håller i sig ett tag. Det hade varit fint.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0