Lördag med spa och bio

2016-06-26 14:48:02
Resor - Indonesien
På midsommardagen hängde kransen vid spegeln och påminde om gårdagen. Jag och Annie spenderade morgonen med att kika igenom alla snapchats Annie fått, instagram-  och facebookbilder från aftonens firande. Det var fantastiskt fint.
När vi till slut kollat igenom allt packade vi väskan och spatserade gatan fram. Här är Annie tålmodig och väntar på mig som ska ta kort på omgivningen.
 
Vi kom till slut fram till Flaurent Spa & Salon och bokade något paket för 89 000 IDR. Men först fick vi sitta och vänta. Lägg märke till att Annie ändå har fått lite solbränna! Sedan fick vi helkroppsmassage (och då menar jag HELkropp, det var spännande) och sitta i en bastu.
 
Sedan köpte vi glass (och lite annat, lovar) till lunch och gick till Universitetet. Är mest nöjd över att jag lyckades ta ett kort utan att ha glass runt munnen.
 
Efter att ha hängt klart i labbet (förberedde bara för att kunna göra vår 24-timmars reaktion), beställde vi taxi. Fick Annie att ta kort på mig.
 
Och oj vad hon tog kort sedan.
 
Och en obligatorisk selfie hann hon med också innan taxin kom.
 
Vi åkte till Jogja City Mall. Letade efter sandaler (nope), väska (japp), solglasögon (jajemän) och väska (check). Och köpte biobiljetter!
Följde den indonesiska kulturen och köpte mat istället för popcorn. Och någon slags mojito (alkoholfri, ofc) och grönt te-historia att dricka till. (De hade chips och godis också, såklart.)
Här är vi, och faktiskt inte helt ensamma i salongen som det ser ut. Men på lördagar (eller helgen egentligen) är det dyrare än vanligt (50 000 IDR).
Vi såg Finding Dory för övrigt. Den var mestadels fin. Sedan åkte vi hem igen och jag Skypade med mamma. Klart slut med lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0