Stora shoppingcenter-dagen och TLC-scanning

2016-06-25 04:00:33
Resor - Indonesien
Hallå från hallspegeln! Först vill jag bara säga tack för att ni har varit så fina angående mitt inlägg om att vara här på andra sidan jordklotet. Känns lite bättre nu, dels för att jag inte ätit gluten på några dagar, och dels för att jag inte längre behöver trycka ner den känslan utan den är öppen för ändå.
Men så, nu kikar vi på vår torsdag i Indonesien!
 
Efter att ha käkat frukost vandrade vi ut på gatorna. Passerade två hönor och en tupp som jämt springer omkring här. Fint ändå, för det finns tyvärr en del djur i bur här. ):
 
Försökte få ett kort på ett bönutropstorn och en Moské, men det fångades inte så bra som jag trodde. Men Annie kom med, i vart fall.
 
Efter ungefär 3 km är en ganska så genomsvettig, så det är svårt att gå några längre vandringar. Fint med palmer, ändå.
 
Så kom vi till slut fram till vår denstination för förmiddagen: Jogja City Mall. Utanför står en romarsoldat och vaktar i rondellen, och precis vid ingången sitter två kameler.
 
Vi provade skor. Annie har "för stora fötter" härnere, så vi har insett att hon får gå på herravdelningen. (Vi köpte dock inga skor.)
 
Jag provade en blus, vilken jag också köpte fast i en storlek mindre. Annie köpte en schnygg baddräkt.
 
Sedan satte vi oss på Starbucks. Annie fick sitt kaffe, jag fick en frappe och bytte namn till Ialine. Close enough.
 
Efter att ha vandrat omkring lite till tog vi en taxi och lämnade den här herrn med kort kjol och åkte till Universitetet.
 
Vi skulle analysera våra provresultat. Här är resultatet från mina fina TLC (Thin-Layer Chromatography) jag utfört under gårdagen.
 
Arket scannades och vi tittade på resultatet på en sådan här gammal modell. Windows 2000, det var inte igår ändå.
 
Så jag tittade på ungefär 13 sådana här grafer med tillhörande tabell. Förstår att den kanske inte säger så mycket, men jag tror det blev okej resultat ändå.
 
Annie fick använda en parfymspruta för sitt ark. Det blev tyvärr inte lika bra resultat för den här damen. ): Men vi har tid att göra om och göra rätt, så det är lugnt.
 
Framåt eftermiddagen åkte vi till Plaza Amburrukmo, ett annat köpcenter. Jakten på skor och solglasögon fortsätter. (Jag lyckades glömma mina brillor på en restaurang redan andra eller första dagen så behöver hitta ett par nya ...)
 
Vi hittade varken skor eller solbrillor som föll oss i smaken och jag började bli hungrig, så vi gick till House of Balcony och satte oss utomhus. Beställde nachos med mozzarella efter att ha kommit fram till att det kunde jag äta.
 
Bad Annie ta kort på mig när jag ändå hade palmer och allt i bakgrunden. Lämnade för övrigt fram min långa lapp där det stod vad jag inte ska/vill äta, och Annie höll på att skratta på sig för att jag inte gjorde det så smidigt utan mer rakt på.
 
Fick ju mat jag kunde äta ändå. Och kan bocka av limejuice på min juicelista. Sedan handlade vi hem 18 liter vatten och våra armmuskler fick jobba lite. Bra ändå. Klart slut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0