Vecka Fyrtiosex

2018-11-14 17:40:00
Veckorapport
 
Week Forty Six
 
 
 
Mitt immunförsvar och läkningssystem jobbar på för fullt. Igår hade jag en hals som var som ett rivjärn och hade svårt att svälja. Idag är halsen lugn och istället är det näsan som är beviset för att ett virus härjar i min kropp. Jag smällde i knäet i måndags och har haft ont i det sedan dess. Bättre idag. Imorgon är det nog som vanligt igen. Har bitit mig i kindköttet och haft ett sår i över en vecka som gjort att jag har haft svårt att äta. Men det verkar äntligen vara lagat nu. Och i måndags skaffade jag med flit ett sår i högra örat. Heja immunförsvaret!
 
---
 
My immune and healing sytems are working hard. Yesterday, my throat felt like grater and I had a hard time swalloeing. Today the throat is calm and instead my nose carrying the evidence for the virus that's harassing my body. On Monday, I knocked my knee and it has ached snce. Better today. Tomorrow, back to normal I hope. I have biten my lip and had a wound for over a week which has given me a hard time to eat. But it seems like it's fixed now. And on Monday, I got a wound in my ear on purpose. Go immune system!
 
 
I helgen var jag på en fest med folk från sektionen på Chalmers. Det var trevligt och fint och jag dansade mig såklart svettig till sent. Igår jobbade jag tio timmar trots halsen som gjorde allt för att jag skulle lägga märka till den och dens värk men väl på jobbet lyckades jag stundtals glömma bort den. Har vilat så mycket jag kunnat de senaste dagarna. Vill att min förkylning ska försvinna raskt så att jag är frisk till helgen. För då ska jag se Little Jinder och gå på min examenscermoni. Det vill jag ju inte missa. Och alldeles strax ska jag gå på premiären av den nya Fantastic Beast-filmen och behöver skynda mig. Har tyvärr ingen utklädnad; har inte haft energi till att skaffa detta. Plus är osäker om folk ens gör sådant nu för tiden? Hur som haver, ha en finfin vecka!
 
---
 
This week-end, I attended a party with peeps from my division of Chalmers. It was nice and I danced of course all sweaty until late. Yesterday, I worked for ten hours even if my throat did everything to make me notice it and its ache, but when I was at work I actually managed to forget it sometimes. Have rested as much as I have could the latest days. Want my cold to disappear fast so that I'm well again to the week-end. Then, I will watch Little Jinder and attend my graduate cermony. Don't want to miss that. And very soon, I will attend the premiere of the new Fantstic Beast film and will need to hurry up. Unfortunately, I don't have any costume. Am unsure if people even will dress up, if people does so nowadays? However, have a splendid week!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0