Februari - en sammanfattning

2023-03-01 10:21:00
Månadssammanfattning
 
 
February - a summary
 
 
Det är något tillfredsställande med sammanfattningar. Så för februari har jag tagit ren och skär inspiration från Flora med en lista över månadens aktiviteter. Nu kör vi!
 
 
Månadens tv-serie
Hotell Romantik på SVT. Har sett kanske hälften av avsnitten och programmet har beskrivits (lite för lätt) som Paradise Hotel fast för 65+-åringar. Det är roddel, kvällens par, salsakurs, joddelövningar i alpmiljö, disco, och äldre personer som delar med sig av sina livserfarenheter. Min favorit är Merja! Försöker även se ikapp På spåret.
 
 
Månadens musik
Har lyssnat mycket på Dina ögons senaste album (mest låtarna Mormor och Bakom glaset). ROSALÍAs låt LLYLM har växt på mig något otroligt från att först vara nej men vad är detta till att jag behöver lyssna på den minst någon gång om dagen, mycket beroendeframkallande. Även haft Miley Cyrus låt Flower på hjärnan, väldigt catchy.
 
 
Månadens poddar
Flashback forever är den enda jag lyssnat på. Ring så spelar vi på P4 varje lördagsmorgon, vilket väl klassas mer som ett radioprogram än podd.
 
 
Månadens youtube
Gravidyoga för tredje trimestern och stor gravidmage. Namaste to you, and namaste to the babies. 
 
 
Månadens godaste mat
Semla med mandelmassa!
 
 
Månadens sysselsättning
Sökt jobb och haft jobbintervjuer. Praktiska förberedelser inför bäbisarnas ankomst. Påbörjat packandet av BB-väska. Gått på besök hos barnmorskan och på ultraljud. Gjort inlämningsuppgifter i projektledningskursen. Läst skönlitterära böcker. Dagligen känt efter så jag känner sparkar / rörelser (annars åker du in säger min barnmorska, hellre en gång för mycket). 
 
 
Månadens sämsta
Svårt att sova och känslan av otymplighet. 
 
 
Månadens bästa beslut
Att få hit min lilla tvåsittssoffa (iofs Antons beslut och genomförande). Har använt den varje dag sedan dess. 
 
 
Månadens anteckning
Frågor till barnmorskan. Kan jag på något sätt råka klämma ihjäl bäbisarna? (Svar: nej.) Behöver Anton ha koll på medicinerna jag stoppar i mig varje dag? (Svar: nej, det ska stå i din journal.)
 
 
Månadens klädesplagg
Denna tröja som Lisa gett mig. Så otroligt mjuk och gosig. 
 
 
Månadens film
Tror inte jag har sett någon mer än Black Panther: Wakanda Forever, så får bli den. Tänker dagligen att jag ska se Pleasure (finns fortfarande på SVT) men vet inte om jag kommer klara det mentalt just nu.
 
 
Månadens böcker
Har läst Babetta, Kläda blodig skjorta, Bröst och ägg, och Händelser vid vatten. Bra bokskörd för en månad och i slutet av graviditet tycker jag.
 
 
Månadens mest lästa inlägg
 
 
Månadens rutin
Vakna (minst) två gånger per natt för att gå på toa och vända mig i sängen (ingen rutin jag själv styr över dock). Ta minst en promenad per dag (igår tog det mig en timma att gå 2 km). Läsa bok för att varva ner. Vila vila vila. Få till några yogapass i veckan. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0